Nieuw jaar, nieuwe sprint

Inmiddels is 2015 alweer een aantal weken onderweg. Het project Erfgoed & Locatie is deze tweede helft van het derde en laatste projectjaar (juli 2014 – juli 2015) vliegend van start gegaan. Na 2014 te hebben afgesloten met twee succesvolle sprints, is op maandag 5 januari de 3e ontwikkelsprint gestart.

DemoSprint3a-20150126Een eerste tussentijdse demo voor direct betrokkenen vond plaats op maandag 26 januari. Eind februari zal deze derde sprint worden afgerond en moet er een werkende demo-versie zijn die de mogelijkheden toont van de Historische Geocoder. Daarnaast zijn er vanaf januari twee nieuwe medewerkers.

Projectvoortgang
2015 is het jaar waarin Erfgoed & Locatie (E&L) wordt afgerond. Nieuwsgierig naar wat dat precies inhoudt? Lees daarover meer in het blogbericht van vorige maand over de producten en diensten van Erfgoed & Locatie.

Meer informatie over de ontwikkelingen tijdens eerdere sprints van E&L lees je in de blogs over het raamwerk voor de Historische Geocoder en over het Proof of Concept voor de ErfGeoViewer.

Nieuwe leden E&L-team DEN
Het E&L-projectteam bij DEN is vanaf januari 2015 aangevuld met Eline Corée (communicatiemedewerker DEN) en Monika Lechner (medewerker kwaliteitszorg DEN). Zij zullen de overige teamleden ondersteunen tijdens de sprints, op het gebied van Content & Collecties en bij de communicatie in de laatste fase van het project.

This entry was posted in Bijeenkomst, Demo, Historische Geocoder, Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *