Marktconsultatie E&L gesloten

Woensdag 30 juli 2014 was de laatste dag om te reageren op de marktconsultatie van E&L. Inmiddels is het reactieformulier gesloten, reageren is niet meer mogelijk. Namens het E&L-projectteam willen we iedereen die heeft gereageerd hartelijk bedanken voor hun input. De komende tijd zullen we antwoorden formuleren op de gestelde vragen en opmerkingen. Deze stellen we zo snel mogelijk beschikbaar, hou daarvoor onze blog in de gaten: www.erfgoedenlocatie.nl.

Marktconsultatie
De eerste stap in de ontwikkelingsfase van de producten en diensten van het project Erfgoed & Locatie (E&L) was een marktconsultatie, van dinsdag 15 juli tot en met woensdag 30 juli 2014. Met deze marktconsultatie boden we alle geïnteresseerde en belanghebbende partijen de gelegenheid om de beschikbaar gestelde informatie te raadplegen en daarop een reactie te geven of er vragen over te stellen. De verzamelde reacties kunnen worden gebruikt als input om de producten en diensten van E&L aan te scherpen voordat deze aanbesteed worden en daarna gebouwd.

-= English text =-

Wednesday 30 July 2014 was the last day to respond to the market consultation of E&L. The comment form is closed now and it is no longer possible to respond. On behalf of the Heritage & Location project team, many thanks for your questions and/or comments. The coming time we will formulate answers to the questions and comments. The answers will be made available as soon as possible, keep an eye on our blog: www.erfgoedenlocatie.nl.

Market consultation
The first step in the in the building phase for the infrastructure, services and applications for the project was a market consultation, which ran from Tuesday 15 July until Wednesday 30 July 2014. During this market consultation, we offered all interested parties and stakeholders the opportunity to react to and ask questions about the available documentation. All gathered reactions can be used as input to further fine-tune the products and services before the tendering and building stages commence.

This entry was posted in Documentatie, Marktconsultatie, Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *